Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Καθυστέρηση παράδοσης σε κυκλοφορία της Γέφυρας Μπανιά.

-Υπομονή για να δοθεί λύση για πολλά χρόνια, 2 Νοεμβρίου η εκτίμηση του κ. Κωνσταντάρα για παράδοση του έργου.
-Για λόγους ασφαλείας δεν έγινε παράκαμψη.
-Δήμος Ναυπακτίας και Δήμος Θέρμου θα πρέπει να παλέψουν μαζί για να δημιουργηθεί ένας σύγχρονος δρόμος που θα φέρει ανάπτυξη στη περιοχή. 
Ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας μίλησε στο Nafpaktianews.gr για τη γέφυρα Μπανιά λίγες ώρες μετά από την ανακοίνωση – καταγγελία επαγγελματιών της περιοχής που όπως καταλαβαίνετε έχουν σοβαρό πρόβλημα το διάστημα που η γέφυρα θα μείνει κλειστή.
Ο κ. Κωνσταντάρας σύμφωνα με ενημέρωση που έχει τα ξύλα τα οποία θα τοποθετηθούν στη γέφυρα έχουν παραγγελθεί και θα έρθουν στις 26 Οκτωβρίου και όπως μας είπε η ημερομηνία που η γέφυρα θα παραδοθεί υπολογίζει ότι θα είναι στις 2 Νοεμβρίου. Ο κ. Κωνσταντάρας τόνισε ότι θα πρέπει να κάνουμε υπομονή η γέφυρα έχει πολλά χρόνια για να ανακαινιστεί και είχε σοβαρά προβλήματα.
Σε ερώτηση μας γιατί δεν παραγγέλθηκαν νωρίτερα τα ξύλα έτσι ώστε να μην υπάρξει καθυστέρηση η απάντηση του ήταν ότι έπρεπε να δουν πρώτα την κατάσταση και όπως είναι γνωστό τα ξύλα αυτά ήταν κάτω από τις λαμαρίνες με αποτέλεσμα να μην υπάρχει εικόνα ούτε και το ακριβές μήκος το οποίο έγινε γνωστό μετά από ξήλωμα των λαμαρινών. Όσο για το θέμα της παράκαμψης μέσα από το ποτάμι όσο ο καιρός το επιτρέπει δεν συνιστάτε γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος αν και όπως ανέφερε ήταν πρόταση του.
Κλείνοντας επισήμανε πως Δήμος Ναυπακτίας και ο Δήμος Θέρμου θα πρέπει να προσπαθήσουν να εντάξουν σε πρόγραμμα το δρόμο Ναυπάκτου – Θέρμου έτσι ώστε να γίνει ένας νέος συγχρόνως δρόμος που θα φέρει ανάπτυξη στη περιοχή.
Ακούστε τι δήλωσε στο Nafpaktianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: